Sandlådan Sverige – vilken fars!!!

Sandlådan Sverige – vilken fars!!!

Man tror inte att det är sant. Nu börjar prövningarna bli så många för Kungariket Sverige, att regering och myndigheter börjar skylla på varandra. Det är rena sandlådan Sverige!

Annons

Först hade vi vårens tuffa Coronapandemi, som nu äntligen börjar ebba ut. Vi tror ändå att Folkhälsomyndigheten gjorde rätt bedömning – och regeringen följde den, trots att Löfven ville stänga ned.

Men vi väntar bara på att något skall hända som gör att ansvarig minister Lena Hallengren far ut mot FHM och beskyller dem för fel bedömning. Nu börjar nämligen Hallengren och regeringen få kritik – från Sveriges kommuner och regioner.

NB Nyhetsbyrån skrev om detta.

Katten på råttan, råttan på repet. Ingen vill ha skulden för eventuella misslyckanden.

Detsamma gäller de kriminella klanerna.

Stefan Löfven såg dem inte komma. Men de kom i alla fall och etablerade sig i Sverige. Och vi lät det ske. Från Göran Persson via Fredrik Reinfeldt till Stefan Löfven. Och alla hukade.

NB Nyhetsbyrån följde förstås även detta.

Annons

Och Polisen kämpade på mit övermakten. Och till slut brast det.

RPC ropade på hjälp förra helgen. Vice RPC lade ut texten denna helg. Lördagen den 5 september vände det. Och vips var Corona glömt – vi hade ett mycket allvarligare problem: Hela Kungariket håller på att tas över av kriminella släkter.

Och Löfven sade att han inte visste någonting förrän polisledningen berättade i helgen och han råkade höra det på radio. Och sedan skickade han ut ansvarig minister Damberg att läxa upp polisen, om man skall tro DN.

Man tar sig för pannan. Rena sandlådan! Rena dagisnivån!

Och dessa människor betalar vi miljonlöner till av våra skattepengar för att de skall styra landet. Det är så att man kan krevera – utan minsta hjälp av de kriminella gängens bomber och granater! Vilken fars!

NB Nyhetsbyrån står i alla fall lojal bakom vår hårt arbetande poliskår och stödjer den i dess hopplösa arbete. Och vi lyfter inte en enda skattekrona för besväret!

Christopher Jarnvall

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!