”Covid-19 skapades i ett labb” – det påstår kinesisk virusforskare

”Covid-19 skapades i ett labb” – det påstår kinesisk virusforskare

Kinesisk virusforskare som flytt till USA efter att hon hävdat att Peking raderat bevis för att Covid-19 var producerat i ett labb, säger att hon nu tänker bevisa detta. Hon hävdar samtidigt att icke-forskare kommer att kunna verifiera uppgifterna. Det skriver Daily Mail.

Den respekterade kinesiska tillika virusforskare Dr Li-Meng Yan hävdar att coronaviruset (Covid-19) är skapat av forskare i ett labb. Hon framträdde i TV-showen Loose Women i fredags från en hemlig ort efter att hon flytt från Hong Kong till USA. Dr Li-Meng var tidigare forskare på Universitetet i Hong Kong och hävdar nu att hennes forskning har raderats men att hon fortsatt kan bevisa att Covid-19 är skapat i ett labb. Samtidigt har kinesiska hälsokommissionen förnekat att utbrottet av Covid-19 började i ett laboratorium.

Andreas Swedberg

Relaterat
Ny studier kring Coronasmittan inger hopp

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!