Dansk politiker skrattar åt Löfven – klart att invandringen och kriminaliteten hänger samman!

Dansk politiker skrattar åt Löfven – klart att invandringen och kriminaliteten hänger samman!

Den konservative danske politikern Søren Pape Poulsen skrattar åt Löfvens svängning i migrationspolitiken. Det är klart att gängkriminaliteten hänger ihop med invandringen, menar han. Det rapporterar Expressen.

Annons

I Danmark har man ett system med dubbelstraff som har visat sig vara effektivt. Det säger tidigare justitieministern Søren Pape Poulsen, som idag sitter i Folketinget för Konservative Folkeparti. Dessutom utvisar man icke-medborgare. Det hotet gör många kriminella rädda, har det visat sig.

Pape Poulsen menar att sambandet mellan gängkriminaliteten och invandringen är helt klar – inget att diskutera i Danmark – så därför vill han gärna ”le litet” åt Stefan Löfvens svängning nyligen.

I Danmark är man mer direkt, när man säger vad det handlar om, menar han. Och det danskarna absolut inte vill ha är det ”svenska tillståndet”.

Man behöver ha hårda straff för att knäcka brottsligheten och det gäller även yngre brottslingar. Om man som 17-åring på allvar inte begriper att man inte skall döda folk, då bör man ändå inte gå fri. Det säger Pape Poulsen.

Han vill förstås inte tala om för Sverige hur vi bör agera, men säger så mycket, att danskarna inte vill ha en massa kriminella som tar sig över bron från Sverige.

Christopher Jarnvall

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!