Kidnappad man torterades och skars svårt innan polisen hittade honom

Kidnappad man torterades och skars svårt innan polisen hittade honom

En man hittades svårt skadad efter att ha utsatts för tortyrliknande misshandel i en bil. Polisen har nu inlett förundersökning om synnerligen grov misshandel och olaga frihetsberövande. Det skriver Aftonbladet.

Annons

”Gärningsmännen har försökt skilja kroppsdelar från kroppen.” Det säger Jörgen Winberg, jourhavande förundersökningsledare vid polisen.

Offret, som är 38 år, hittades i Billesholm i nordvästra Skåne vid 21.00-tiden på söndagkvällen. Han hade dumpats i obygden men kunde själv slå larm till polisen. Han fördes till sjukhus där han under natten hölls nersövd.

Offret har uppgivit, att han kring 15.30 blev intvingad i en bil i Helsingborg av tre, fyra maskerade män. Misshandeln har alltså pågått i många timmar.

Brottsoffret är allvarligt men inte livshotande skadad, enligt polisen. Misshandeln hade tortyrliknande inslag där gärningsmännen bland annat försökte stympa kroppsdelar på mannen.

Den torterade mannen är inte känd av polisen sedan tidigare och varken polisen eller offret förstår i nuläget varför kidnappningen och tortyren har skett.

Christopher Jarnvall

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!