Kvinna oprovocerat slagen med knytnäve i Malmö – annan man hånskrattar

Kvinna oprovocerat slagen med knytnäve i Malmö – annan man hånskrattar

En kvinna slogs till marken i en oprovocerad attack i Malmö. Angriparen stod på sidan av trottoaren och väntade på att hans offer skulle passera. När kvinnan gick förbi gick angriparen fram och slog henne helt oprovocerat med knytnävsslag så kvinnan for i marken. En man som filmar den fruktansvärda attacken kan höras skratta åt det kvinnliga offret i bakgrunden. Det är inte svensk media som rapporterar om denna attack i Malmö, utan Daily Mail.

Annons

En oprovocerad attack mot en kvinna i Malmö har orsakat stor upprördhet på nätet då händelsen som spelats in på film, delats mycket på sociala medier. Mannen bakom kameran hånskrattar åt kvinnan när hon for i marken.

På filmen ser man kvinnan gå längs gatan mot mannen som rör sig åt sidan och sedan slår henne helt oprovocerat så kvinnan faller ner mellan två parkerade bilar och trottoaren.

På sociala medier fördömer svenskar den chockerande attacken. En person skriver att ”det är helt motbjudande”. En annan person anser att gärningsmannen skulle få spendera sitt ”liv i fängelse utan rättegång”. En tredje person tillade: ”Bakifrån också. Modig kille det!”.

Händelsen tros ha ägt rum i Rosengård i Malmö.

Gärningsmannen har inte identifierats men tros vara en ung man i 20-års åldern.

Enligt Russia Today försöker svensk polis identifiera gärningsmannen som kan vara skyldig för flera andra liknande attacker i området.

Andreas Swedberg

Annons

Relaterat
Knivöverfall i Malmö

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!