Omvärlden skrattar åt oss – eller skakar på huvudet…

Omvärlden skrattar åt oss – eller skakar på huvudet…

I Finland undrar man över Sveriges självskadebeteende, när det gäller migrationen och bristen på integration. I Danmark skrattar deras före detta justitieminister åt Stefan Löfvens plötsliga insikt kring sambandet migration-gängkriminalitet. I Norge drar man ”Sverige-historier”. Vad skall man säga? Man skäms över det gäng som representerar oss och styr vårt land totalt åt fanders…

Annons

Närmast ansvarig minister 1 – Johansson – babblar på och twittrar om att jaga brottslingar till ”världens ände”. Men inget händer hos denne lille demagog, som mest påminner om en seriefigur.

Närmast ansvarig minister 2 – Damberg – har numera skaffat skägg i hopp om att få litet mer pondus. Men med tanke på tidigare exponeringar på sociala media (bilden är från Twitter 2018, utlagd av honom själv) är han svår att ta på allvar. Det finns ingen substans!

Lågvattenmärket var väl härom dagen, då han satt i media och tyckte att det väl i alla fall var bra att man gjorde någonting nu åt polisbrist och brottslighet – trots att inget hänt tidigare.

”Bra”? Löfven, Johansson, Damberg – de har alla fört in Sverige i en ren katastrof. Med berått mod – för facit har funnits. Inte i Polen eller Ungern eller Tjeckien, som ofta lyfts fram som avskräckande exempel av vänstern. Nej, vi hade kunnat titta på hur grannländerna Finland, Norge och inte minst Danmark, nu styrt av socialdemokrater, hanterar sina kriminella.

Tror ni på allvar att finnar, norrmän och danskar hade accepterat världens högsta skattetryck samtidigt som kriminaliteten svämmar över alla gränser?! Knappast!

Men här tuggar vi på, knyter handen i byxfickan när våra barn rånas och misshandlas av ”socioekonomiskt utsatta ungdomar från orten”.

Här gnisslar vi litet när vårt socialförsäkringssystem, som generationer har fonderat medel i, svindlas av gängkriminella.

Annons

Och att tungt kriminella horder av brottslingar håller hela bostadsområden i schack och bränner upp folks bilar ger vi blanka fasen i. Det känns jobbigt, men det händer ju inte ”här”…

Och när valdagen kommer går vi i alla fall på rött. För det är inte bara klanerna från Somalia och Irak som röstar på vänstern, det kan ni vara säkra på!

Sverige har tappat i förtroende. Vi har hög kriminalitet och situationen känns närmast hopplös. Många bedömare – den senaste vi såg var en ledare i Expressen – menar att Sverige är för sent ute. Vi kommer aldrig att bli som Danmark. Loppet är kört, tåget har gått. Och den svenska utvecklingen, eller vad man nu skall kalla den, pekar åt helt galet håll.

Vi har en poliskår som sliter och en – tyvärr ganska ängslig – polisledning som äntligen tog bladet från munnen. För att dagen därpå motarbetas av mainstreammedia och skattefinansierade redaktioner, vilka alla febrilt letar efter andra röster än dem i polisledningen, som klart och tydligt pekar ut orsaken till vårt lands höga kriminalitet.

Så nu kommer förmodligen ingenting att hända… DN, SVT och allt vad de heter har lagt en våt filt över den antydan till revolution inom polisen som vi såg. Ett stigma…

Detta är ”drit” på ren värmländska och det kommer inte att bli ordning förrän vi har kastat ut vänstern ur maktens korridorer. För det här håller inte! Och för att travestera batiktanterna: ”Vi står inte ut!”

Christopher Jarnvall

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!