Socialdemokraterna mörkar sina mördare – och journalistkåren låter dem slippa frågorna…

Socialdemokraterna mörkar sina mördare – och journalistkåren låter dem slippa frågorna…

I juli i år meddelades det mycket kort, att den socialdemokratiske politikern Ashkan Ekman Ekhtiari dömdes för mordet på sin fru. Han hade skjutit henne i huvudet med ett hagelgevär. Den iranske medborgaren får livstid och utvisning. Sedan blev det dödstyst. S gjorde vad de kunde för att mörka. Och media lät det ske.

Annons

NB Nyhetsbyrån skrev då också om fallet och konstaterade, att mördaren i fråga, som även sorterar under namnet Abdollah Ashkan Ekhtiari, följaktligen inte var svensk medborgare. Man kan alltså vara svensk lokalpolitiker utan att vara medborgare i Sverige.

Hur många känner igen namnet Ashkan Ekman Ekhtiari alias Abdollah Ashkan Ekhtiari? Rätt få antagligen. Och det är heller ingen man bör lägga på minnet. En djupt tragisk händelse. En mördad kvinna och hennes baneman. Den senare bör nu sitta inlåst för gott och glömmas i någon håla.

Men mördaren var också socialdemokratisk politiker, kommunalpolitiker i Kiruna. Det blev dödstyst. Varför då?

Ingen skulle väl komma på den befängda idé att anklaga partiet Socialdemokraterna för att ha något med mordet att göra, så varför mörkar man så frenetiskt? Och föreställ er vilket liv det hade blivit i politik och media om Abdollah Ashkan Ekhtiari hade varit moderat, kristdemokrat eller – hu! – sverigedemokrat.

Då hade Ulf Kristersson, Ebba Busch eller Jimmie Åkesson jagats fram ur grytet och fått löpa gatlopp och sedan svara för sig. ”Hur kan det komma sig att ni hyser en sådan bestialisk mördare i era partiled?!” Samt: ”Varför blev han inte omedelbart utesluten ur partiet?!”

Ja, ni förstår själva…

Har Stefan Löfven fått en enda fråga? Har S-ledningen grillats i ämnet ”Varför har ni inte bättre kolla på era lokalpolitiker som inte ens är medborgare?!”

Annons

Och tydligen är det också ännu oklart för de gamla partikamraterna i Kiruna om mördaren är utesluten ur partiet eller ej…

Var finns mainstream-media?! Är även varenda svensk lokalmurvel upptagen med att hacka på Trump och bedriva valrörelse åt Joe Biden? Var finns de?! För hade denne hustrumördare faktiskt varit medlem i något annat parti – då hade vi sett bild och namn och proffstyckare hade analyserat hans parti och honom själv in på kalsongstorleken.

Hur skall vi någonsin kunna lita på Sveriges vänstervridna, partiska och fullkomligt urusla journalistkår?!

Christopher Jarnvall

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!