Låt IS-terroristerna dö i lägren! Bra att kurderna inte släpper dem

Låt IS-terroristerna dö i lägren! Bra att kurderna inte släpper dem

Sverigebilden är riktigt solkig numera. Omvärlden – liksom vi själva – ömsom skrattar, ömsom skakar på huvudet åt vår naivitet kring migranter, terrorister och annan kriminalitet. Från Danmark till Kurdistan. Från Kiruna till Staffanstorp.

Annons

Sverige håller på att duka under av kriminalitet utövad av immigrerade klaner från MENA. Och vi är oförmögna att hantera brottsligheten, som breder ut sig på förr så fridsamma orter. Det är en framväxande Sverigebild, konstaterar NB Nyhetsbyrån idag.

En annan Sverigebild är att vi inte lagför terrorister. Den kommer från kurderna. Det skrev vi om i helgen.

De kvinnliga IS-terroristerna som sitter i fångläger i norra Syrien kommer inte att skickas ”hem” till Sverige. Även om de närmast kom härifrån. De får snällt sitta kvar med sin avkomma i kurdisk fångenskap.

Kurderna var annars angelägna att bli av med dem, men litar inte på att de lagförs i Sverige.

Man skäms. Vilket ynkligt land vårt fina Sverige har blivit. Inte bara i omvärldens ögon.

Men kurderna gör förstås helt rätt bedömning. Här skulle IS-kvinnorna och deras ungar bara ha tagits emot av socialen. I bästa fall. Och en och annan terrorist hade sedan fått berätta sin historia hos Skavlan. Om slavar, våldtäkter, stympningar och halshuggningar…

Det är bra att kurderna behåller varenda terrorist inlåst. Där skall de förbli. Hit till vårt land skall de i alla fall aldrig mer. Låt dem dö i lägren!

Annons

Sverige behöver hjälp att återställa ordningen i landet. Vi gungar under trycket. Kurderna har nu bidragit med att inte skicka tillbaka ett gäng terrorister. Tack!

Sammanfattningsvis var det nog inte så dumt tänk, när man tittade på möjligheten att plocka in norska poliser för att jobba i Sverige. Vi behöver även franska specialstyrkor och tyska terroristbekämpare. Själva lyckas vi inte freda vårt territorium mot den inre fiende som äter upp oss.

Christopher Jarnvall

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!