Tom Fitton diskuterar Obamagate och ”Den djupa staten” i Fox News

Tom Fitton diskuterar Obamagate och ”Den djupa staten” i Fox News

Annons

Tom Flitton, ordförande för Judicial Watch (JW), intervjuades igår i Fox News.

Judicial Watch (JW) är en amerikansk konservativ aktivistgrupp som registrerar Freedom of Information Act (FOIA) för att utreda missförhållanden från regeringstjänstemän. Ordföranden för Judical Watch, Tom Fitton, blev igår intervjuad i ”Lou Dobbs Tonight” på Fox Business i USA. Man diskuterade Fittons nya bok och den olagliga avlyssningen liksom korruptionen mot Donald Trump och andra amerikaner från Den djupa staten (Obamagate).

Andreas Swedberg

Relaterat
Trump har offentliggjort alla dokument i utredningen av Obama-gate

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!