Halshuggen historielärare – snart även i Sverige?

Halshuggen historielärare – snart även i Sverige?

Igår hittades Samuel Patys huvudlösa kropp i norra Paris. Paty var historielärare i Frankrike och han undervisade bl a sina elever om den sekulära staten Frankrikes åsikts- och yttrandefrihet. Det dödade honom. Han blev halshuggen av en islamist.

Annons

I undervisningen hade han använt sig av de famösa Muhammedkarikatyrerna, som Charlie Hebdo publicerade i början av 2015 – varpå halva redaktionen mejades ned av islamister. Vi minns med fasa blodbadet.

NB Nyhetsbyrån skrev på nyhetsplats om detta igår.

Frankrike är svårt ansatt av islamister. Man har en stor muslimsk befolkning på runt sju miljoner och även om fanatikerna är en liten minoritet, mördarna ännu färre, räcker de ändå till och blir över för att skapa ett terrorhot inifrån landet.

Lägg därtill EU:s öppna gränser som kan passeras litet hur som helst, av vem som helst.

Tyskland håller på att få samma helvete. Och även här i Sverige växer en hydra som håller på att tugga i sig vårt fria, sekulära samhälle. Säkerhetspolisen säger sig ha koll på dem som är en potentiell fara. Det handlar om ett par, tre tusen.

Men ingen kan veta med säkerhet – för ingen vet exakt hur många människor och vilka som finns i Sverige. Och nu har idén om en folkräkning fallit platt genom framför allt vänsterns motstånd. Det skrev NB Nyhetsbyrån också om nyligen.

Sverige lyckas dessutom inte bli av med de onda islamistiska hjärnorna. De går idag lösa i vårt samhälle. De kan inte utvisas till sina hemländer, eftersom ”tortyr och dödsstraff” hotar. Däremot kan de fortsätta att underminera vårt fria samhälle.

Annons

Förr eller senare ser vi samma typ av bestialiska dåd här. En historielärare som visar karikatyrer för sin klass – för att belysa hur yttrandefriheten ter sig i praktiken. Och blir mördad. Halshuggen. Styckad.

Var det så vi skulle bygga vårt land och samhälle?

Christopher Jarnvall

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!