Men snälla Annie Lööf – vad är det du skriver?!

Men snälla Annie Lööf – vad är det du skriver?!

Svensk politiks egen floskelmaskin Annie Lööf har förstås tagit chansen att stå upp för det fria, öppna samhället. Hon vill nu också vara med på sorgetåget efter den halshuggne franske läraren Samuel Paty. 

Annons

NB Nyhetsbyrån har följt detta.

Härom dagen skrev hon på sin sida:

’”Je suis Samuel. Låt oss stå upp för friheten!’ Ikväll gås (sic!) en minnesmarch (sic!) för Samuel Paty intill skolan där han jobbade.

Det brutala mordet på den franska läraren på öppen gata väcker avsky och förskräckelse. Det visar hur viktigt det är att vi tillsammans ständigt behöver försvara den liberala demokratin och yttrandefriheten. Den radikala islamismen måste bekämpas med full kraft.

När krafter vill tysta lärare, journalister, politiker och allmänhet är det viktigt att vi markerar mot det växande hatet.

Vi får aldrig ge vika för eller normalisera extremism – det får varken tysta oss eller göra oss rädda för att utföra våra jobb.

Hot, hat och terror måste bemötas och motverkas samordnat och kraftfullt som det växande problem det faktiskt är, i Sverige så väl som i resten av Europa.

Annons

Tillsammans går vi enade mot extremism och radikal islamism. Tillsammans står vi enade för friheten.”

Så, nu har vi presenterat Annie Lööfs statement – där hon också får synas litet bland alla dem som bäddat i vårt Europa för just den katastrof som Samuel Paty blev offer för.

Alla dem som presenterar mängder av potenslösa statements men aldrig en enda lösning.

Runt om i Europa lever mörkermänniskor som inget hellre vill än att döda oss andra. De har kommit hit på grund av de öppna, oförsvarade gränser Annie Lööf och hennes naiva libertarianer vurmar för.

In i vårt Europa har det vällt in mördare och banditer – tack vare bland andra Centerpartiets politik. Ett parti som exempelvis in blanco godkänt att närmare tiotusen unga afghanska män utan asylskäl får stanna i Sverige.

Annie Lööfs och partiets klavertramp och den närmast kriminella naivitet de har utsatt oss alla för borde för en gångs skull ha fått henne att hålla mun!

Christopher Jarnvall

 

Foto: Facebook

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!