SD efter terrordådet: Stärk förmågan till självförsvar!

SD efter terrordådet: Stärk förmågan till självförsvar!

För andra gången på två veckor får ett oskyldigt offer halsen avskuren av en islamistisk terrorist. Det skedde i en kyrka i Nice idag på morgonen. Tre människor har dödats och flera skadats.

Annons

Skräcken sprider sig inte bara i Frankrike utan även i övriga Europa. utterligare ett terrorangrepp ägde rum på förmiddagen i franska Avignon.

NB Nyhetsbyrån ringde Sverigedemokraternas rättspolitiske talesperson Adam Marttinen. Partiet har ju profilerat sig starkt kring rättspolitiska frågor.

”Terrordådet visar ju, att vi har ett påtagligt behov i Europa och Sverige att växla upp arbetet mot den islamistiska terrorn.” Det säger Marttinen.

Hur skall vi göra?

”För svenskt vidkommande handlar det om att klippa medborgarskapet för islamistiska extremister. Vi måste öka påföljderna för terrorkopplade brott. Vi har föreslagit att man inför förvarsdomar på obestämd tid på en anstalt. Och givetvis verkställd utvisning efter avtjänat straff!”

Men hur kan enskilda öka sin trygghet?

”Vi måste stärka svenskarnas förmåga till självförsvar genom att tillåta ett ökat vapenägande.”

Annons

Men är det rätt väg med fler vapen?

”Som samhället utvecklas och med det eskalerande våldet, ser jag inget problem med att laglydiga medborgare har möjlighet att försvara sig.”

Christopher Jarnvall

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!