Kvinna gruppvåldtagen och rånad

Kvinna gruppvåldtagen och rånad

En kvinna har anmält att hon har blivit misshandlad, rånad och våldtagen av tre män under natten mot måndagen. Hon fördes till sjukhus för vård, bland annat efter att ha blivit sparkad. Det skriver Expressen.

Annons

Polisen larmades klockan 00.28 i natt till Johanneshov i södra Stockholm.

”Det är en kvinna som uppger, att hon blivit överfallen, våldtagen och rånad av tre för henne okända män utomhus när hon var på väg hem – och det är det vi har att jobba med.” Det säger Carina Skagerlind, presstalesperson hos Stockholmspolisen.

Polisen har sökt av brottsplatsen med hund och man arbetar med att säkra alla tänkbara spår samt att gå igenom eventuella övervakningskameror.

Nu har polisen inlett en förundersökning om grov våldtäkt och grovt rån. Offret har förts till sjukhus för vård. Gärningsmännen misshandlade kvinnan och rånade henne på tillhörigheter, bland annat en mobiltelefon.

Ingen är gripen. Rånvåldtäkten anmäldes alltså strax efter midnatt och brottet har troligen skett tidigare under kvällen. Det skriver polisen på sin hemsida.

Christopher Jarnvall

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!