Snälla regeringen: Sluta utreda – stoppa våra skattepengar till islamisterna!

Snälla regeringen: Sluta utreda – stoppa våra skattepengar till islamisterna!

Men hur svårt kan det vara…?! Stoppa våra skattepengar till islamisterna – sluta utreda!!! Men trots SÄPO-varningar fortsätter regeringen att betala ut våra skattemiljoner till organisationer, som direkt eller indirekt finansierar extremism. Det är helt ofattbart!

Annons

Amanda Lind (MP), ansvarig minister, hoppas på nya regler under mandatperioden. Men till dess rullar skattepengarna ned i islamisternas fickor. NB Nyhetsbyrån skrev om detta tidigare i veckan.

Det handlar om våra skattepengar – miljoner skattekronor som vänsterregeringen öser ut över obskyra organisationer med kopplingar till muslimska extremistkretsar. Hur är detta möjligt?!

Redan 2015 var riksdagspartierna överens om att inga offentliga medel skulle gå till våldsbejakande budskap. I en andra partipolitisk överenskommelse mot terrorism 2017 slogs åter fast, att inga offentliga bidrag skulle gå till extremistiska organisationer.

Det tog alltså två år och två riksdagsbeslut att ta detta enda lilla, futtiga, verkningslösa steg. Och sedan kom utredningarna…

Men trots två nya utredningar (ja – ni läste rätt – TVÅ), som lade fram förslag både 2018 och 2019, dröjer det sannolikt till 2022 innan en ny lagstiftning är klar. Tills dess betalas skattepengarna ut.

Och regeringen har nu tillsatt ytterligare en utredning, som skall vara klar i augusti 2021. Utredning nummer tre, för att kolla att allt är OK visavi EU-reglementet.

Ja, ni läste rätt även denna gång: Utredning nummer TRE.

Annons

Regeringen förhalar och förhalar – och det är väl inte så märkligt. En icke obetydlig andel av Socialdemokraternas och Miljöpartiets valboskap torde sortera in i de berörda grupper som man öser VÅRA skattepengar över.

Sverige och dess vänsterregering som äventyrar hela befolkningen är inte bara en bisarr fars – vi riskerar snart att ”stå isolerade i Europa som enda land som omfamnar det Muslimska brödraskapets nätverksorganisationer”. Vilket journalisten och islamistgranskaren Johan Westerholm påpekar.

Frankrike och även vårt nära grannland Danmark är pang på när det gäller att agera. En självklarhet! Men Sverige bara utreder och utreder och utreder…

Om det nu till äventyrs ändå skulle vara så att dessa halv- eller helobskyra islamistföreningar av någon outgrundlig anledning absolut skall ha våra skattepengar, kan man faktiskt frysa utbetalningarna på dagen och hålla dem inne i väntan på att alla utredningarna skall bli klara.

Precis så gör man i alla andra sammanhang med våra socialförsäkringar. Varför, varför, varför är det omöjligt att frysa just bidrag till islamister?

Man kreverar!

Christopher Jarnvall

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!