Bevis för valfusk presenterade på presskonferens: ”Trump vann valet”

Bevis för valfusk presenterade på presskonferens: ”Trump vann valet”

Trumps jurister kallade till en pressträff på torsdagskvällen svensk tid där man presenterade bevis för valfusk. Det man presenterade sades vara en ”liten del” av den stora mängd bevis man har för att det förekommit omfattande valfusk.

Annons

Trumps advokat, Rudy Giuliani, inledde pressträffen. Han informerade om att man har hundratals personer som under ed vittnat om hur man observerat oegentligheter i samband med presidentvalet. Tiotusentals valsedlar ska ha skickats in vid kl 4 på morgonen i en delstat där samtliga röster gick till Biden. Vissa valsedlar ska ha registrerats flera gånger och republikanska valobservatörer har hindrats från sin lagliga rätt att inspektera rösterna.

Man talade även om valsystemet Dominion som man uppgav har en mängd svagheter och som haft en algoritm för att omvända röster på Trump till röster för Biden. Detta kan man se i vissa delstater där tusentals röster för Biden plötsligt kom in. Man tror att det var då rösträkningen stoppades tillfälligt. Då ledde Trump stort.

Många röstsedlar som kom in under valnatten har man gjort bedömningen av att ha sett alltför perfekta ut med en speciell typ av papper och med perfekt ifyllda cirklar, som om de var utskrivna. Andra röstsedlars inkommande datum ska ha manipulerats/ändrats.

Enligt statistiker man talat med, som även de är villiga att vittna under ed, ska det ha varit i princip omöjligt för Biden att gå om Trump på så kort tid, i och med den stora ledning Trump hade.

Enligt Giuliani lär det omfattande fusket vara resultatet av en väl utstuderat plan som Demokraterna iscensatt. Han anklagade även media för att inte granska valfusket närmare.

Sidney Powell konstaterade även hon att Trump vann och lovade att man ska rensa upp i röran trots att många redan har trakasserats och hotats. Man har även funnit utländsk påverkan, att amerikanska röster har räknats med hjälp av företag i Europa.

Advokat Jenna Ellis avslutade presskonferensen med att läxa upp medierna som hon menade kommer att rapportera felaktigt om vad man presenterat. Hon jämförde pressträffen med ett öppningsanförande i en rättegång där man kommer att redovisa bevisen mer utförligt allteftersom.

Annons

Teamet kommer nu att ta sina bevis till domstol.

Andreas Swedberg

Relaterat
”CIA och andra amerikanska myndigheter kan ha varit delaktiga i valfusket”

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!