Idag minns vi Fadime Sahindal – mördad för sin svenska livsstil

Idag minns vi Fadime Sahindal – mördad för sin svenska livsstil

Idag är det årsdagen av ”hedersmordet” på Fadime Sahindal. Hon kom som barn till Sverige från Turkiet, anammade den västerländska livsstilen, valde själv sin svenske pojkvän – och blev svensk. Därför mördades hon av fadern.

Annons

Idag kommer mängder av vänstermänniskor – som i sin dagliga gärning accepterar och främjar den multikulti i vårt land där så kallat hedersvåld  kan florera – att hycklande prata om mordet på Fadime.

Trots att de indirekt medverkar till att eländet inte för länge sedan är borta.

Fadime Sahindals far och bror dömdes våren 1998 till dagsböter för att ha misshandlat och hotat henne. Hon hotades till livet och försköts av släktingar därför att hon hade en pojkvän som inte familjen hade valt.

Fadime studerade och levde som svensk och vågade stå upp och berätta om den förföljelse hon utsattes för av manliga släktingar som inte tyckte om hennes västerländska livsstil. Hon misshandlades av fadern och bröderna och sköts till slut ihjäl av sin far.

”Rädslan för att bli kallad rasist och islamofob har påverkat många att hellre vara tysta än att stå upp för jämställdhet och mot orättvisor”. Det berättar kvinnorättskämpen Sara Mohammed. NB Nyhetsbyrån skrev om detta igår.

Och fortfarande skördar den så kallade hederskulturen nya offer i Sverige. Kvinnor förföljs och mördas eftersom de vill leva svenskt och bli en del av vårt västerländska samhälle. Och vänstern kastar ut dem som vågar höja rösten.

Amineh Kakabaveh uteslöts ur Vänsterpartiet för att hon krävde av partiet att det skulle stå upp för kvinnornas rättigheter. Därför – på grund av denna undfallenhet och ovilja att se sanningen – finns ”hedersvåldet” kvar i vårt land och skördar nya offer.

Annons

Och idag kommer samma vänsterkvinnor som tystade protester i de egna leden att tomt och hycklande stå och protestera mot ”mäns våld mot kvinnor”. Ungefär som om detta vore något allmängiltigt i Sverige.

Och våldet kommer att fortsätta så länge alltför få – förutom en handfull modiga ofta själva utsatta – kvinnor vågar protestera och kämpa och slå pannorna blodiga mot en vänster som inte vill ta problemet på allvar.

Christopher Jarnvall

 

Bild: Youtube

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!