Dumdryge Hultqvist faller på eget grepp

Dumdryge Hultqvist faller på eget grepp

”Hur mycket man än sminkar en gris så är det en gris.” Det konstaterar försvarsminister Peter Hultqvist i Dala-Demokraten och sjunker som en sten. Från att ha framstått som en respekterad försvarsminister till den dumdryge och obildade partigängare han är. 

Annons

Han vill skrämma Moderaterna och Kristdemokraterna – och en och annan liberal – från att samarbeta med Sverigedemokraterna. Och det är såklart SD:s medlemmar och väljare – 20 procent av Sveriges befolkning – som  försvarsministern liknar vid grisar.

Det är alltså så Hultqvist tolkar uppmaningen från sina partikamrater att ”hyfsa” tonen i debatten. Något som Socialdemokraterna alltså säger sig vilja göra.

Socialdemokraternas verbala offensiv är intellektuellt ohederlig och naturligtvis bara ett sätt att försöka skrämma borgerligheten från att bilda regering med stöd av SD.

Det absolut viktigaste just nu är att sluta låta sig skrämmas och hunsas av vänstern. Att sluta tro att S är ett parti på moralisk högre nivå och att sluta tro att det är viktigare vad Aftonbladet tycker än vad väljarna anser.

Det viktigaste steget just nu för svenska konservativa- och liberalkonservativa är att sluta kröka rygg för Socialdemokraterna och stå upp för ett regeringsskifte.

Vänstern har visat vilka moraliska dvärgar de är. Hultqvist har med sina sluggerfasoner visat att han och partigängarna är stressade – och all puts och falsk civilisation faller plötsligt av dem. Men deras obildade beteende kommer att slå tillbaka på dem själva.

För vem vill tillhöra samma parti som en som Johansson, Ygeman eller Hultqvist?!

Annons

Christopher Jarnvall

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!