TIME Magazine: Trump hade rätt – valet var riggat av en global maktkartell

TIME Magazine: Trump hade rätt – valet var riggat av en global maktkartell

TIME Magazine påstår att en elitkartell konspirerade för att förhindra Trump från att vinna, att det var en hemlig och ”välfinansierad sammansvärjning av mäktiga människor” som såg till att Biden kunde utnämnas till president i USA förra året.

Annons

Genom att manipulera lagar och nyheter kunde en hemlig ”skugg-kampanj”, som TIME Magazine kallar det, utse vinnaren och ”rädda” presidentvalet år 2020.

Företrädare för Demokraterna, korrumperade politiker, medier och Big Tech-företag sägs ha varit inblandade i en kartell för att skydda det ”korrekta” valresultatet. Samtidigt hävdar de att de inte uttryckligen ville hindra Trump från att vinna, utan istället ville bekämpa Trumps ”desinformation”.

TIME Magazine skriver nu om att det bakom kulisserna fanns en hemlig ”konspiration” med tusentals personer som försökte påverka valet. Konspirationen ska ha påverkat ”alla delar av valet”.

Enligt TIME, fick Konspiratörerna bland annat delstater att ändra sina röstsystem och lagar. De ska även ha säkrat hundratals miljoner dollar i privat och offentlig finansiering. De förhindrade rättsprocesser som försökte granska valresultatet och rekryterade ”arméer av valarbetare”. Man lyckades även få miljontals amerikaner att poströsta för första gången, något som gynnade Joe Biden. Samtidigt pressade de nätjättarna att stoppa ”desinformation” på sina plattformar och de hade även strategier för att bekämpa ”viralt struntprat” på nätet.

Efter valdagen började Trump och hans team att driva en kampanj för att få valresultatet utrett, men konspiratörerna gjorde ”allt” för att Trump inte skulle kunna ändra valresultatet, enligt TIME.

De inblandade anser inte att de riggade valet, utan ”räddade” det, dock.

Time påpekar att det hela ”låter som en paranoid feberdröm – en välfinansierad sammansvärjning av mäktiga människor, som sträcker sig över olika branscher och ideologier, som arbetar ihop bakom kulisserna för att påverka åsikter, ändra lagar och regler, styra media och kontrollera informationsflödet. De riggade inte valet; de befäste det. Och de anser att allmänheten behöver förstå systemets bräcklighet för att fortsättningsvis kunna säkerställa demokratin i Amerika”

Annons

”Enligt Time blev valet ’befäst’ inte riggat. Definitivt inte riggat. Detta är galenskap, men alla bör läsa artikeln för att förstå precis hur illa det verkligen var”, skriver Donald Trump Jr.

Andreas Swedberg

Relaterat
Google hjälpte Clinton i valet år 2016 – bekräftas av Clintons läckta mejl

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!