”Ärligt talat: Islam är ett problem i Danmark”

”Ärligt talat: Islam är ett problem i Danmark”

”Ärligt talat: Islam är ett problem i Danmark.” Det skriver den tidigare danska invandrarministern Inger Støjberg (Venstre) i ett inlägg på sin FB-sida, med anledning av den nyligen avstyrda islamistiska terrorattacken. Här nedan är inlägget återgivet i sin grovöversättning från sidan och därför något bearbetat:

Annons

”Islam är ett problem i Danmark, Europa och resten av den fria världen, eftersom det orsakar våld, terror och särskilda krav på hur vi lever våra liv i vårt eget land.

PET genomförde ännu en terroristattack denna vecka. Jag är djupt tacksam över att vi har en så duktig polis, men vad tråkigt att ett väl fungerande underrättelsesystem återigen har behövts för att undanröja den islamiska sjuka som terrorism är.

Lyckligtvis finns det många muslimer i Danmark och resten av världen som inte är våldsamma, beter sig ordentligt och tar hand om sig själva. Men i koranen finns det direkta uppmaningar och motiveringar till våld och terror mot oss ’förnekare’ och krav på hur alla vi som har bott i Danmark och resten av den fria världen i generationer ska ordna samhället, så att det tar hänsyn till muslimerna.

Samtidigt finns det muslimer som utför dessa missdåd med koranen i hand. Tyvärr finns det ännu fler muslimer som inte påtalar dessa uppmaningar till och röttfärdiganden av våld och terror.

Tyvärr är detta skälet till att islam är ett problem i Danmark. Vi måste säga som det är – och jag förstår ärligt talat inte, att det är så svårt för många politiker att få detta över sina läppar.

Dessa dagar är vi skyldiga polisen ett stort tack! Och vi är skyldiga varandra att aldrig någonsin böja oss i kampen för de danska värdena! ♥️🇩🇰”

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!