Joakim Lamotte står sedan i natt staty utanför LO-borgen i Stockholm

Joakim Lamotte står sedan i natt staty utanför LO-borgen i Stockholm

Joakim Lamotte står som staty utanför LO-borgen sen i natt, något som journalisten själv berättar om på sin Facebooksida:

Annons

”JAG HAR FÅTT EN STATY FRAMFÖR LO-BORGEN I STOCKHOLM!

När företaget Svensk Kärnkraft valde att stödja mitt arbete blev det ett himla liv och många försökte få dem att avbryta samarbetet med mig. Men Svensk Kärnkraft vägrade att vika ner sig och valde istället att göra något oerhört fint för att visa att de fortfarande har mitt förtroende.

I natt restes därför en staty av mig i Stockholm till minne av elkrisen och ”dammsugarupproret” vintern 2021. Jag är givetvis oerhört stolt och smickrad över det här konstverket och väldigt tacksam mot cheferna på Svensk Kärnkraft som inte backar när det blåser.

De här bilderna fick jag skickade till mig för några timmar sedan och om ni befinner er i Stockholm så får ni gärna gå och ta en titt på konstverket, innan AFA eller andra aktivister försöker slå sönder det”.

Andreas Swedberg

Relaterat
Lamotte lämnar Göteborgs-Posten

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!