M och KD: Sossarna är nära paniken – sluta spela dem i händerna!

M och KD: Sossarna är nära paniken – sluta spela dem i händerna!

Socialdemokraterna går på storoffensiv för att smutskasta SD och skrämma bort M och KD från allt samarbete. Inte för att S egentligen har så mycket emot SD – utan för att de nu börjar bli livrädda för att tappa makten.

Annons

Då spelar man ut den ende statsmannalike ministern man har – Hultqvist – som får stå i SVT-studion och läsa innantill medan han spyr galla över Sverigedemokraterna. Galla som är författad av någon politruk på Sveavägen 68.

För nu gäller det för sossarna att förstöra varje möjlighet att skapa ett konservativt regeringsalternativ.

Och Moderaterna och Kristdemokraterna spelar dem i händerna – i vart fall på riksnivå. Deras beröringsskräck börjar visserligen avta, men de låter sig fortfarande skrämmas av vänsterns haranger. Men det är viktigare än någonsin att de tar initiativet och inte låter vänstern köra med dem!

Och väljarna måste förstå vad de kan förvänta sig inför 2022 – om vi skall lyckas sparka ut vänstern från Rosenbad.

Vänstern kommer inte att bli snällare. ”Skitstormarna” kommer att öka i styrka ju närmare valet vi kommer. Då gäller det att visa att man står pall och inte duckar eller – än värre – ber om ursäkt. Det gäller att ta initiativet, slå tillbaka och driva vänsterns politruker framför sig.

Kräv vänstern på besked, kräv att de motiverar sitt skitkastande. Upp med Socialdemokraternas och kommunisternas vedervärdiga förflutna! Tryck upp Bondeförbundets gamla rasistiska partiprogram i ansiktet på Annie Lööf och kräv att hon förklarar sig – varje gång hon gnäller om SD:s historia.

Moderaterna och Kristdemokraterna talar allt oftare om att bilda regering. Vi vet förstås med stöd av vem – men berätta då det! Sluta låtsas som att det finns ett alliansalternativ! Alliansen i dess gamla Reinfeldt-form är stendöd!

Annons

Centern är helt opålitlig under nuvarande partiledare och har gått till vänster. Liberalerna går en hopplös kräftgång kring två, tre procent och åker förmodligen ur riksdagen. M och KD kan nog få ihop 30 procent – men inte mer.

Återstår bara Sverigedemokraterna med sina 20 procent. Men då är vi hemma!

Gå ut och berätta! Ryt tillbaka! Be inte om ursäkt! Ducka inte! Spring inte hem och byt kläder när vänstern hånar er! Tryck till vänstern ordentligt – och där det gör riktigt ont. För nu är sossarna nära paniken. De ser att de antagligen kommer att förlora 2022.

Men vågar inte oppositionen visa alternativet – då får vi dras med Löfven och hans gäng i fyra år till. Det – om något – vore en katastrof för Sverige.

Christopher Jarnvall

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!