Löfven och Johansson blåljög och körde på…

Löfven och Johansson blåljög och körde på…

Efter migrationsinfarkten 2015-16 ökade också den grova kriminaliteten snabbt i Sverige. Illa integrerade människor från tidigare migrationsvågor späddes på av nya hantlangare. Narkotikan flödade in över våra gränser och den illegala, dödliga kommersen snurrade på som aldrig förr.

Annons

Det sköts och det kastades handgranater. Och folk dog på gatorna och gängen röjde på intensivvården. Man slogs om knarkreviren.

Ute i samhället – inte minst i problemförorterna – duckade de stackare som fick sina affärer rånade eller bara försökte ta sig till och från jobbet för att kunna betala skatt och försörja de kriminella rackare som hade tagit över ”orten”.

Narkotikaaffärerna blomstrade och polisen bjöd på fika och grillkorv.

Mitt i allt detta kom Stefan Löfven och hans lydige lille odugling Morgan Johansson på att man kunde göra detta till en klassfråga och skylla allt på kidzen i Djursholm. Det var ju deras jakt på narkotika som höll igång den kriminella och mycket dödliga verksamheten i ”orten”!

”Vi vet att den största konsumtionen har vi i de välbärgade områdena. Djursholm, Danderyd – det är där du har den största konsumtionen.” Det hävdade statsminister Stefan Löfven.

”Det är i stor utsträckning överklassen som håller igång narkotikahandeln i storstadsområdena. Det är belagt.” Det skrev justitieminister Morgan Johansson.

Många gick kanske på den bluffen och Löfven och Johansson kom undan. Den gången.

Annons

Nu visar en färsk undersökning från Centralförbundet Alkohol Narkotika (CAN), att Stefan Löfven och Morgan Johansson blåljög. Eller ”killgissade”, skulle kanske västerns feminister litet överslätande beteckna deras lögner.

Det är nämligen inte alls över- och medelklassen som håller igång narkotikahandeln.

Mats Ramstedt vid CAN konstaterar, att ”människor i den lägsta gruppen använder narkotika oftare än i andra grupper.” NB Nyhetsbyrån har skrivit om detta.

Så gör vänsterregeringen – mot bättre vetande – en klasskampsfråga av sin egen senfärdighet och oförmåga att skapa ett tryggt samhälle åt skattebetalarna i Sverige. Och hoppas att komma undan med saken.

Det är oklart vem som har slagit i S-regeringen, att allt var Djursholmskidzens fel. Kanske var det någon luddig utsaga av Göran Greider i någon TV-soffa. Eller något amatören Henrik Arnstad hittat på. Vad vet väl vi…

Men ljög gjorde ministrarna. Det fanns ingen som helst statistisk som styrker deras hoppkok och lögner. Tvärtom – vilket CAN nu har visat i en färsk undersökning. Och det är faktiskt skandalöst att Sverige regering kommer undan en gång till!

Christopher Jarnvall

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!