Vilket totalhaveri av skräpkanalen P3 och hela skattemedia!!!

Vilket totalhaveri av skräpkanalen P3 och hela skattemedia!!!

På skattemedias skräpkanal P3 har man ibland en så kallad ”Guld-gala”. Där har rapparen Yasin nyligen tilldelats ett pris. Men när den store vinnaren skulle hämta det, lyste han med sin frånvaro. Han är nämligen häktad misstänkt för grova brott. Surprise!

Annons

Skattefinansierade P3 – Sveriges Radio – ger alltså priser till grovt kriminella för den ”konstform” de ägnar sig åt parallellt med sin genomkriminella vardag. För Yasin har varit i blåsväder förr och är vid det här laget en förhärdad kåkfarare.

Varför skall våra skattepengar gå till ett sådant rötägg?!

Rapparen eller hiphop-artisten eller vad han nu är – Yasin – sitter alltså frihetsberövad misstänkt för grova brott – och samtidigt blir han hyllad av ett fullständigt morallöst svenskt musiketablissemang. Vilket totalt haveri!!!

Yasin är tidigare dömd till fängelse i drygt två år för grovt vapenbrott. Han har också suttit häktad i tre månader misstänkt för mord – men släpptes för jämnt ett år sedan i brist på bevis. Därpå lades utredningen ner.

När den kriminelle ”artisten” inte kom för att hämta sitt pris, noterades det bara försiktigt att ”Yasin kunde inte vara på plats ikväll för att ta emot sitt pris”. Tacka sjutton för det – än så länge lyckas rättsväsendet i alla fall hålla häktade rötägg av det här slaget inlåsta. Och inlåst bör han förbli!

Att statliga media – för våra skattepengar – uppmuntrar aktivt kriminella och deras livsstil med priser och beröm är ett samhällshaveri utan dess like!

Man skäms som svensk och skattebetalare!

Annons

Christopher Jarnvall

 

Bild: Facebook

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!