Löfven har det tufft nu…

Löfven har det tufft nu…

Stefan Löfven har det jobbigt nu. Han gör – som vanligt – det ena klavertrampet efter det andra. Det är bara att konstatera: Den mannen är säkert en duktig svetsare och en slipad fackboss. Men någon statsman är han inte. Så långt därifrån man kan komma.

Annons

Han har ägnat våren åt att svartmåla den borgerliga oppositionen. Eller snarare: Det är väl i stort sett det han alltid har sysslat med. Och nu börjar människor tröttna på hand barnsligheter.

Han blev inte inbjuden till det klimatmöte Joseph Biden i USA trummade ihop. Det blev däremot kollegan i Danmark. Men Stefan får stanna hemma och twittra om Jimmie Åkesson istället, eller vad karl’n nu sysslar med i Rosenbad.

En sak han faktiskt sysslar med är att försöka tvätta kommunisternas smutsiga byk åt dem. Förbereda ett riktig vänsteralternativ till 2022.

Hans vidriga påstående i DN om att Vänsterpartiet inte skulle ha problem med sin demokratiska hållning, får oss riktiga demokrater att baxna. Människor som levt i kommunisternas fängelsehålor – och alla vi andra – rasar förstås mot Löfven och hans nolla till medierådgivare.

In i det sista hyllade de svenska kommunisterna DDR och diktatorerna i det gamla Östeuropa. Och dagens kommunister med sina aggressiva och hatiska utspel – nu senast om ett par regionala moderatpolitiker i Stockholm – visar att kommunismens mordiska ansikte är detsamma.

Väljarna genomskådar politikernas spel i sandlådan. Löfvens barnsliga påhopp för att försöka misskreditera oppositionen slår tillbaka på honom själv och hans partigängare. Väljarna vill slippa barnungarna i politiken. Vi vill ha vuxna människor som styr Sverige.

Stefan Löfven sade vid något tillfälle, att han ville tillbringa mer tid med hustrun Ulla (hon som fick vänta utanför medan Stefan julhandlade). Vi tycker också att han borde ägna mer tid åt Ulla. Om det bara kan hålla killen borta från politiken!

Annons

Christopher Jarnvall

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!