Socialdemokraternas skamlösa historieförfalskning

Socialdemokraternas skamlösa historieförfalskning

Stefan Löfven och S-toppens fräcka och skamliga historieförfalskning tar dig ständigt nya uttryck. En sak är att försöka ”tvätta” kommunisternas skitiga byk inför positioneringen 2022. Men Socialdemokraternas smutstvätt är inte mindre illaluktande.

Annons

Löfven har nu försökt släta över sitt häpnadsväckande uttalande om att VPK alltid har stått upp för demokratin genom att påstå: ”Om det är någon som tagit kampen mot kommunismen så är det Socialdemokraterna”.

Visst, tjenare Löfven!

Den dåvarande socialdemokratiske utrikesministern Sten Andersson ”stod upp” för våra baltiska grannländer när de modigt kämpade för att bryta sig loss ur Sovjetunionen för 30 år sedan:

• Ett krav idag, riktat mot Sovjetunionen, på att de baltiska folken skall få en omedelbar självbestämmanderätt skulle verka i den rakt motsatta riktningen.

• Estland är inte ockuperat.

• Får deras otålighet fullt politiskt genomslag, äventyras inte bara deras eget arbete utan också hela reformprocessen i Sovjetunionen.

• Det finns krafter i Baltikum som vill ha en snabb frigörelse från Sovjetunionen, men dessa är i kraftig minoritet.

Annons

Det hävdade S-regeringen då, kring 1990.

Om Sverige och Socialdemokraterna hade fått bestämma, hade de vackra städerna Tallinn, Riga och Vilnius ännu varit ryskockuperade – inte stolta huvudstäder med egna parlament.

Estland, Lettland och Litauen hade fortfarande varit kuvade lydstater som tvingades följa minsta vink från Kreml i Moskva.

Gamla blodbesudlade KGB hade fortsatt att jaga och spärra in våra baltiska grannar bara för att de ville ha demokrati och självbestämmande.

Våra baltiska vänner fick absolut inget stöd från Sveriges socialdemokrati under sin modiga kamp för självständighet, de blev tvärtom direkt motarbetade!

Och innan dess hade den S-ledda regeringen krupit för både Hitler och sedan Stalin och gjort sig skyldig till den oanständiga baltutlämningen efter 1945, då man återsände flyktingar undan Röda armén rakt i armarna på de kommunistiska bödlarna.

Källa för vidare läsning är Per Ahlmarks bok ”Vänstern och tyranniet”, som varje svensk borde läsa för att inte gå på sossarnas skrupelfria lögner.

När nu Stefan Löfven hoppas att vi har glömt historien, kan vi bara konstatera, att han inte bara försöker sminka sin gris – han ger sig till och med på att plastikoperera den. Och hoppas att han skall gå i land med det.

Det skall han absolut inte få göra!

Christopher Jarnvall

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!