Att hon inte skäms!!!

Att hon inte skäms!!!

Sossarna är ju sköna… Nästan en parodi på sig själva. Vem tror de att de lurar?! Magdalena Andersson babblar på om svensk arbetslöshet, men nämner inte att Sverige ligger i botten av Europa. Och ingen dager synes än…

Annons

Sverige har ett ”enormt arbetskraftsutbud”, sägs det. Ungefär som om det var tecken på välstånd. På normal svenska kallas det ”arbetslöshet”.

Och folk fortsätter att söka jobb, eftersom de inte har jobb. Det är skillnaden mot större delen av övriga EU.

Så här ser det ut egentligen: Sverige ligger femma – från slutet. Det visar statistiken. Den riktiga, alltså. Inte sossarnas.

Grekland, Spanien och Italien ligger visserligen risigare till, men de får å andra sidan del av våra generöst utbetalda 150 miljarder skattekronor, så de kan lugnt fortsätta att vara lediga.

Men sossarna fixar hitte-på-jobb där man kan registrera sig för en timmas jobb per månad – så är statistiken hyfsad. Vi skattebetalare pröjsar.

Var det inte Löfven som lovade EU:s lägsta arbetslöshet? Jo, tjenare Stefan!

Sverige ligger förankrat i botten vad det gäller sysselsättning i EU och det sjunker på. Ett par hundratusen är nu arbetslösa. Vad än Magdalena ”Bagdad Bob” Andersson försöker slå i oss…

Annons

Att hon inte skäms!!!

Christopher Jarnvall

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!