Miljöpartiet vill ta hem IS-terrorister

Miljöpartiet vill ta hem IS-terrorister

Regeringspartiet Miljöpartiet vill att Sverige tar hem ännu fler IS-terrorister. Detta trots att deras gärningar i terrorväldets bestialiska våldsutövning inte rättsligt har prövats. För detta är inte ”IS-mammor”. Detta är terrorister!

Annons

Att just Miljöpartiets ställer krav på att ta hem terrorister ligger väl i och för sig i linje med deras normala migrationspolicy, men det är icke desto mindre upprörande. I dagarna krävde dessutom deras språkrör i Grön ungdom att Sverige rent allmänt skall ta emot fler migranter.

Redan i höstas lät regeringen ett antal kvinnliga IS-terrorister, som hade tagit sig till Turkiet, återvända till Sverige. Men de har inte ställts till ansvar för sin medverkan i alla vidriga mord, i det brutala förtrycket eller kring sin extremism.

I vårt grannland Norge rannsakade man och dömde den kvinnliga IS-terrorist som kom hem för några månader sedan.

Nu vill alltså Miljöpartiet att ännu fler IS-terrorister – utan att deras ansvar prövas – skall få återvända till Sverige. Framför allt säger man sig vilja ha hem barnen – det kan röra sig om ett 30-tal i lägren – och då vill man ta hem ”mammorna” på köpet.

Det skall bli intressant att se hur regeringen ställer sig i frågan. Tidigare har UD varit avvisande till att ta hem kvinnorna. ”De skall utredas av det lokala självstyret, för brott, inklusive det samröre som man eventuellt har haft med Daesh.” Det sade Ann Linde i riksdagen nyligen. Vi får väl se om hon håller det löftet…

För det här handlar inte bara om oskyldiga kvinnor som har blivit medlurade till Mellanöstern och inplockade i något terrornätverk. Det handlar – i regel – om kvinnor som har rest iväg med öppna ögon. Och direkt eller indirekt deltagit i terrorverksamhet.

De är inte ”IS-mammor”, ”IS-kvinnor” eller vad mainstream-media nu vill kalla dem i förskönande syfte. De är brutala terrorister. Det skall inte till Sverige!

Annons

Christopher Jarnvall

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!