Islamisterna tar över – och vi låter det ske…

Islamisterna tar över – och vi låter det ske…

Islamisterna tar över – och vi låter det ske. Via Folkrörelsesverige, föreningar eller politiska partier tar sig islamisterna in i vårt samhälle för att spränga det och ta över kulturellt. De gör det med våra skattepengar. Vi måste ta tillbaka det!

Annons

”Islamiska kulturföreningen” vill bygga en moské i Karlstad. Den är överklagad – igen – och ärendet ligger just nu i domstolen. Visst låter det trevligt med ”kulturföreningen”? Det är bara det, att bakom denna maskering ligger en samling salafister med oklar finansiering. Ett gäng som är intoleranta mot de flesta – inklusive muslimer av annan religiös tolkning…

Hur det går i just Karlstad, vet vi alltså inte än – men framför allt Centerpartiet har tidigare i processen agerat nyttiga idioter och hjälpt ”Islamiska kulturföreningen” att kringgå Länsstyrelsens upphävande av bygglovet från september 2020.

Att man kallar sig ”kulturförening” – den beteckningen gillar man även i exempelvis Malmö – är knappast en slump. Det väcker associationer till svenska folkrörelser och får därmed myndigheterna att öppna kassakistan och stötta dem med skattepengar. För visst är det trevligt med ”kultur”?!

Sedan kan man gärna krydda litet med ”mänskliga rättigheter” och ”demokrati” också, så blir det ännu lättare att få skattepengar.

Johan Westerholm, chefredaktör för Ledarsidorna, berättar mycket om detta. Nu ser man även tydliga spår in i andra, betydligt med skattegödda verksamheter som nykterhetsrörelsen – IOGT-NTO. Där var den sparkade ministern Mehmet Kaplan (MP) verksam. Muslimer dricker ju som bekant inte alkohol, så IOGT-NTO passar dess infiltratörer som hand i handske.

Och i just IOGT-NTO hittar vi även förbindelser till den journalist på Sveriges Radio som i veckan avpolletterades, efter det att det avslöjats att hon hade en relation med den islamist och säkerhetsrisk, som hon var satt att granska.

Listan kan göras längre. Vi har Svenska kyrkans aningslösa(?) marknadsföring av islam i Sverige. Vi har Socialdemokraternas oheliga allians med Muslimska brödraskapet. Samarbeten som har pågått minst sedan 1990-talet.

Annons

Börjar vi inte snabbt rensa upp i detta träsk och stryper skatteutbetalningarna, då har vi snart förlorat vårt fria, öppna samhälle. Och då kan alla som inte vill bli salafister börja söka asyl i Danmark.

Fast vi tvivlar på att danskarna vill ta emot oss – så vi får stå vårt kast. Och en betydligt bättre idé än att lämna Svenska kyrkan eller flytta från Sverige är att ta tillbaka det som är vårt.

Christopher Jarnvall

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!