Vi betalar Hamas’ raketer med våra skattepengar!

Vi betalar Hamas’ raketer med våra skattepengar!

Islamistiska Hamas inledde för en vecka sedan fientligheter mot Israel. Fram till och med den 15 maj – alltså under den gångna helgen – hade Hamas avfyrat 2.541 raketer mot israeliskt territorium. Sådant kostar pengar. Och pengar får terrorstämplade Hamas från Sverige. Mycket pengar.

Annons

Ni kan själva föreställa er vad israelerna utsattes för: 2.541 raketer fullproppade med sprängmedel. Det får söndagens eldstorm i Eskilstuna att framstå som en flugskit i universum…

Hamas var tidigare det Muslimska brödraskapets officiella väpnade palestinska gren. Det klargjorde islamkännaren och journalisten Johan Westerholm på sin FB-sida i söndags. Även om stadgarna har ändrats finns de nära relationerna kvar.

Muslimska brödraskapets andlige ledare, som också har föreläst i Stockholms moské, har i sin egen TV-show på al Jazeera förklarat, att ”de troende” skall avsluta det som Hitler påbörjade mot judarna. Så långt Johan Westerholm.

Det är alltså det vi ser nu.

Den här senaste attacken kommer att ebba ut och det kommer förmodligen snart att bli vapenvila igen. Ett tag. Men alla insatta bedömare menar, att en sådan inte kommer att hålla särskilt länge. Det har de ju inte gjort hittills.

Och Israel får fortsätta att hålla garden uppe, för landet är omgivet av fiender. Fiender man måste försvara sig mot och som hålls under armarna av bland andra svenska skattebetalare via vänsterpolitikerna i Arvfurstens palats i Stockholm.

Man skäms.

Annons

Christopher Jarnvall

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!