I Annie Lööfs Sverige: ”Britt Marie, 45” måste bort – 10.000 afghaner skall in!

I Annie Lööfs Sverige: ”Britt Marie, 45” måste bort – 10.000 afghaner skall in!

Det är migrationsvågen från 2015 som har givit Sverige en av Europas högsta arbetslöshetssiffror. Trots allt vad Löfven lovade. Sverige låg hyggligt till, men hamnade i botten på grund av vänsterns och liberalernas ansvarslösa migrationspolitik.

Annons

En gång i tiden välkomnade Sverige människor som jobbade och slet. Det var bra. Även människor som flydde undan krig och förtryck anammade vårt svenska samhälle, lärde sig språket och skaffade jobb. Blev svenskar. Det var bra. Välkomna!

Men sedan kom det fler och fler och man saknade av någon outgrundlig anledning förmågan att säga: ”Stopp – det är fullt, vi klarar inte mer!”

Vänstermobben tjöt om att ”de flyr för sina liv” 2015. Helt fel! Det kom i miljoner för att Turkiet släppte iväg dem in i Europa. Ingen hotade dem till livet i Turkiet. De flydde till svenska bidrag. Många ville säkert jobba och göra rätt för sig. Men det fanns inte jobb för dem.

Unga, arbetsföra drev omkring och bodde i förläggningar. Vi hade inte möjlighet att ge dem jobb. Eller snarare: Lagen tillät inte att de fick jobba. Så i sin sysslolöshet började många av dem hitta på dumheter, begå brott och sögs in i kriminalitet istället.

Nu är politikerna, som har ställt till detta, desperata. ”Ungdomsarbetslösheten” är ett tecken på ett krisande samhälle, menar man. Men den här ungdomsarbetslösheten har svenska politiker med öppna ögon själva ställt till.

Vad gör man då? Jo, då får man börja hitta på jobb till unga analfabeter från Afrika eller Asien. De gamla som har kommit hit får aldrig jobb. De får pensioner direkt. Våra pensionspengar.

När våra barn söker jobb, petas de åt sidan eftersom man kvoterar in en ”gymnasieafghan” istället. Som i Halmstad. En person som istället borde vara i sitt hemland och hjälpa till att bygga upp det.

Annons

Det är i det perspektivet Centerns och CUF:s utfall mot alla över 45 på arbetsmarknaden skall ses. ”Britt Marie, 45” som ”hänger i fikarummet” skall petas bort till förmån för någon unga syrier, irakier eller somalier som måste kvoteras in…

Grattis, ”Britt Marie Svensson, 45”! Det är detta land du och många andra har skapat och betalat skatt till! Det finns fortfarande hjälp att få. Men vi får skynda oss. Steg ett är att öppna ögonen och sluta rösta på vänstern och Centerpartiet!

Christopher Jarnvall

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!