”Delar av Sverige befinner sig i ett krigsliknande tillstånd”

”Delar av Sverige befinner sig i ett krigsliknande tillstånd”

”Delar av Sverige, vårt land, befinner sig i ett krigsliknande tillstånd”. Så inledde Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson sitt tal på fredagen under Järvaveckan. Han talar om gängkrig och ihjälskjutna människor, hedersförtryck, sharia-poliser, barnäktenskap, antisemitism, terrorism, svenskfientlighet…

Annons

Sverige har förvandlats till ett splittrat land. Sverige har slagit in på en destruktiv väg och det är uppenbart för alla. Alla de stora problem vi har i Sverige är kopplade till en ansvarslös invandrings- och integrationspolitik, menar Åkesson. Det är en naiv politik från de gamla partierna som har öppnat för detta förfall.

Han understryker också att Sverigedemokraterna är positiva till delar av den historiska invandring som har skett till Sverige. SD skuldbelägger heller inte människor bara för att de inte är födda i Sverige. Men man skuldbelägger de partier som fortsätter att driva politiken och fortsätter att trycka på med mer invandring, trots att det är uppenbart vad den har lett till.

Christopher Jarnvall

 

Hela talet finns här:

https://www.svtplay.se/video/31404978/jarvaveckan/jarvaveckan-jimmie-akesson-haller-tal-jimmie-akesson-haller-tal

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!