Regeringens ”miljonärsskatt” slår mot vanliga sparare

Regeringens ”miljonärsskatt” slår mot vanliga sparare

Den ”miljonärsskatt” som regeringen aviserar kommer att slå hårt mot vanliga sparare med ISK-konton som har samlat sina besparingar där. Unga, som kanske sparar ihop till kontantinsatsen för en egen bostad.

Annons

Detta är ett slag i luften för att vänsterregeringen vill bedriva klasskamp – i alla fall verbalt. Man skall mota Vänsterpartiet i grind. Ett rent spel för gallerierna som skadar tilltron till Sverige och där man skär bort våra ekonomiska marginaler.

Sverige har redan ett av världens högsta skattetryck. Nu vill regeringen göra det ännu högre. Vård, skola och omsorg kommer inte att bli bättre genom ytterligare en skatt. Regeringen borde ägna sig åt väsentligheter – som att bekämpa kriminaliteten och få människor att känna sig trygga.

Christopher Jarnvall

 

Lyssna till samtalet:

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!