Bra där – Kristersson!

Bra där – Kristersson!

Jo, vi skall erkänna: Ulf Kristersson har känts litet mesig och ambivalent vad det gäller ett samarbete mellan konservativa partier efter valet 2022. Men i partiledardebatten på onsdagen var han klar och tydlig: ”Rösta på något av M, SD, KD eller L – om ni vill ha maktskifte!” 

Annons

Centern är definitivt ute ur leken vad det gäller ett ickesocialistiskt samarbete. Annie Lööf och hennes parti har sällat sig till samma lekstuga som Miljöpartiet och Vänsterpartiet stökar omkring i tillsammans med Löfven.

Lööf känns för övrigt alltmer som en sektledare över en skara libertinska utopister med allehanda udda preferenser…

Liberalerna blir väl bara litet tramsiga, när de talar om att de skall vara det borgerliga alternativets ”vänster”. Vi har fått nog av vänstern! Det är därför vi vill ha en högerregering efter 2022!

Visst, Nyamko Sabuni behöver kanske locka tillbaka litet avfällingar från Centern, men vi skall inte ha en liten vänsterfalang i en framtida högerregering! Vi skall inte ha ett parti som ligger på gränsen och samtidigt styr en högerregering vänsterut.

Ulf Kristersson var övertygande redig och klar och deklarerade, att en röst på Moderaterna, Sverigedemokraterna, Kristdemokraterna eller Liberalerna kommer att bana vägen för ett maktskifte 2022. Det var bra – inget hymlande!

Dessutom gav Kristersson Vänsterpartiet en välbehövlig känga i det han konstaterade, att Vänsterpartiet står för ”klassretoriken” medan Moderaterna ordnar ”klassresorna”. Bra där – Kristersson!

Det kändes som att teamet inför valet 2022 började utformas. Det bådar gott och inger förhoppning för alla oss som vill byta ut en av Sveriges mest undermåliga regeringar i modern tid!

Annons

Christopher Jarnvall

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!