”Vi måste drastiskt förändra får invandringspolitik”

”Vi måste drastiskt förändra får invandringspolitik”

Eddie Råbock – tidigare Mohamed Omar – är bland annat poet, samhällsdebattör, filmkritiker och även före detta islamist, som numera slår vakt om det svenska kulturarvet. Han har idag en tydlig udd i det han skriver mot fenomen som ”woke”, rasifiering och islamism. Han berättar också historien om sitt namnbyte.

Annons

Råbock berättar om varför han började skriva poesi, hur det kommer sig att han under några år lockades av islam och islamism och hur han togs sig därifrån. Det handlade om dåligt självförtroende, att han sökte något i olika religioner, Den som dock sade sig vara kristen ställdes alltid till svars – men var man muslim, slapp man undan med det… Idag älskar han västvärldens sätt att leva och konstaterar att kristendomen är mer kompatibel med det arvet än vad islam är.

Eddie Råbock lämnade islam för flera år sedan och är numera redaktör på Det Goda Samhället. Han har funderat mycket kring det västerländska arvet och det självförakt som genomsyrar delar av samhället. Vi behöver drastiskt förändra vår invandringspolitik och se till att vi har en förnuftig invandringspolitik – så att Sverige fortsätter att vara Sverige och att islam inte sprids.

Christopher Jarnvall

 

Lyssna till samtalet:

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!