Annie Lööf vek ned sig

Annie Lööf vek ned sig

Första steget: Stefan Löfven säger åt Annie Lööf att backa inför kommunisterna. Lööf vek alltså ned sig idag och berättade på eftermiddagen att hon backar från kravet på marknadshyror och ”tar ansvar”.

Annons

Nästa steg måste bli att Lööf backar och gör upp med kommunisterna. Annars lär det inte gå att få förnyad regeringsmakt tillsammans med Löfven.

Nu trycker man på för att lägga skulden på Liberalerna. Men L kommer sannolikt inte att vika ned sig igen. Då har de hattat omkring en gång för mycket och det lär straffa sig.

Håller Liberalerna den borgerliga linjen denna gång, kan det betala sig. Hoppar de över till vänstern igen, lär de vara rökta. Totalt.

Det kommer att bli svårt att undvika ett extraval. Om inte Centern lägger sig. Gör de inte det, måste vi ha ett val för att få ihop det. Det lär inte gå att få igenom en budget annars för vänstern.

Och visst är det märkligt med detta Centerparti, som alltid ”tar ansvar för Sverige”, men som har bidragit så mycket till anarki och kaos i vårt land och kastat det i fördärvet med sina utopiska idéer?!

Christopher Jarnvall

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!