Morgan Johansson är en sopa!

Morgan Johansson är en sopa!

Ja, ni läste rätt i rubriken. Tyvärr. Det är sällan vi faller utanför den civiliserade tonen här på NB Nyhetsbyrån, men vi hittar ingen bättre beteckning för den lille oduglingen.

Annons

Justitieminister Morgan Johansson har haft sju år på sig för att omsätta ord till handling. Inget har hänt och den grova kriminaliteten blir bara värre och värre. Hans sista desperata vädjan blir att vi inte skall göra ”partipolitik” av att två barn skjuts.

”Partipolitik”? Ungefär som om allt detta vedervärdiga skjutande handlade om ränteavdrag, familjevecka eller strandskydd…

Ytterst är Johansson ansvarig för att brottsligheten ökar. Han har haft så många år på sig, men bara snackat och snackat medan våra gator och städer tas över av grovt kriminella. Det är en skam att inget hänt!

I varje anständig demokrati hade en liten figur som Morgan Johansson fått sparken. Men i Sverige under Stefan Löfven sitter odugligen Johansson kvar år efter år.

Vi tar det en gång till: Socialdemokraten Morgan Johansson är en sopa! Och han är ytterst ansvarig för att två små barn har blivit skjutna i Flemingsberg.

Christopher Jarnvall

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!