Fart på Morgan Johanssons sittfläsk…?

Fart på Morgan Johanssons sittfläsk…?

Det skulle behövas en storm av ilska på sociala media över att lekande barn skjuts i den ökande gängkriminaliteten för att Morgan Johansson skulle orka slita sig från Twitter och försöka göra skäl för brödfödan.

Annons

Idag höll han en pressträff om att straffrabatten för yngre brottslingar bör tas bort. Snabba ryck, minsann… För elva år sedan föreslog Sverigedemokraterna just detta, när de kom in i riksdsgen 2010. Inget hände, såklart.

Och för precis ett år sedan startade Löfvens regering en utredning kring exakt samma fråga. Inget hände. Så vi skall inte bli förvånade om Morgan Johanssons utspel bara är för gallerierna.

Och medan lille Johansson inser att han nog borde ägna sig mer åt sin kärnverksamhet än att twittra omkring och försvara tvivelaktiga poliser som sprider hat på sociala media, sjunker Sverige allt djupare ned i kriminalitet och förfall.

Ett fånguppror på Hällbyanstalten ramade in Morgan Johanssons framstressade presskonferens. Ett par mördare hade tagit gisslan med hjälp av rakblad och ställde krav. Och Aftonbladet rapporterade om hur den lokala pizzerian fick leverera lunch till internerna.

Skall vi tro att de även serveras vin till maten ikväll (om deras religion så tillåter) samt att lille Morgan imorgon kommer att hålla presskonferens om att det får vara slut med pizzaleveranser till mördare som tar gisslan…

Christopher Jarnvall

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!