Johansson håller på att bli rejält nojig…

Johansson håller på att bli rejält nojig…

Lille twitter- och justitieminister Morgan Johansson håller på att bli rejält nojig. Nu twittrar han om att Sverigedemokraterna ”hotar med utrensningar i statsförvaltningen om de får makten”. Men skiten blåser tillbaka på honom själv.

Annons

Socialdemokraterna har i decennier degenererat och förstört vår tidigare omvittnat kompetenta och oväldiga statsförvaltning genom att totalpolitisera den. Det Johansson nu gormar om att SD vill göra är precis vad S redan har gjort. Från vänster.

Statsförvaltning, utrikesförvaltningen, kyrkan och andra samhällsinstitutioner – allt har vänstern genomsyrat med sitt trogna folk och sin gistna ”värdegrund”. Det är det som kallas ”den långa marschen genom institutionerna”. Den har pågått sedan 1968.

Blir det ett maktskifte 2022 – och det får vi verkligen hoppas för Sveriges skull – vill det till att högern börjar sparka ut alla vänstermuppar ur förvaltningen, så att de inte kan sabotera och obstruera.

Socialdemokraterna börjar bli riktigt nojiga och stressade. Makten glider dem ur händerna, kärnväljarna lämnar S för SD eller M och kvar – ett tag i alla fall – är snart bara de oförbätterliga vänsterväljarna och ett gäng klanledare från ”Orten” som kommenderar sina undersåtar.

Vi hoppas verkligen att en högerregering städar upp ordentligt i vänsterpolitikens Augiastall och att Morgan Johansson är en av dem som sparkas ut på gatan och äntligen får söka sig ett riktigt, hederligt jobb. Om någon vill anställa den lille oduglingen.

Christopher Jarnvall

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!