Försvarets regnbågsjippo – vad skall detta föreställa?!

Försvarets regnbågsjippo – vad skall detta föreställa?!

Vad är det Försvarsmakten sysslar med? Vad är det för märklig kommunikatör som har kommit på den senaste reklamen?! I Sverige har vi en flagga – den svenska. Regnbågsflaggor och andra kan man sympatisera med – men Kungarikets flagga är blå med ett gult kors. Den gäller. Ingen annan! 

Annons

Vad är det för fel på den svenska flaggan? Den flagga, som symboliserar alla de fri- och rättigheter som vårt land erbjuder snart sagt varenda världsmedborgare…

Numera har Försvaret en civil generaldirektör, som tjänar som ”överrock” till Överbefälhavaren. ÖB har väl bara att packa och rätta sig därefter. Dessutom har vi vant oss vid att se honom dansa omkring i Pride-tåget. Och visst skall ÖB tydligt markera att ingen är diskriminerad i Försvaret.

Det stora problemet i sammanhanget är att Pride diskriminerar runt 20 procent av Sveriges befolkning – människor som också har rätt att åtnjuta Försvarsmaktens skydd. Sverigedemokraterna och Medborgerlig Samling får inte delta i Pride – varför envisas då myndigheten Försvarsmakten att framhäva och delta i ett jippo som diskriminerar så många svenskar?!

Myndigheter skall inte driva på opinionen. Våra skattemedel skall inte användas till att bekosta helsidesannonser i tidningar för att förklara trohet till en regnbågsflagga.

Regnbågsflaggans innebörd har kommit att förändras – från att symbolisera människors rätt till kärlek till att i stället stå för något slags allmän politisk korrekthet. Bilden och inte minst bildtexten är laddad med ett annat – mer specifikt och politiskt – budskap än vad skaparna av den här typen av PR vill låtsas om.

Försvarsmakten skall vara en myndighet och en arbetsgivare som ger samma rättigheter och behandlar alla lika oavsett sexuell läggning. Det är en självklarhet. Men lika självklart är, att den fana som Försvarsmakten – utöver regementsfanor – skall framhålla är blå-gul.

Mittåt!

Annons

Christopher Jarnvall

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!