Inte en dag utan att vi påminns om lille Morgan

Inte en dag utan att vi påminns om lille Morgan

Varje dag påminns vi om oduglingen Morgon Johansson. Inte en dag utan en skjutning, inte en dag utan följderna av hans passivitet och försumlighet. Han måste vara Sveriges genom tiderna sämste justitieminister!

Annons

Ikväll smällde det till igen i Göteborg. Polisen jagar ”ung man”. troligen tillräckligt ung för att slippa straff. I regel från något problemområde. Det handlar om narkotikauppgörelser, om revir som skall pinkas in, om affärsverksamhet som skall utvidgas, om rivaler som skall straffas.

Narkotikabrottsligheten svämmar över i Sverige. Varenda liten svensk ort flödar av knark. Och brottslingar. Men Morgan och Stefan och de andra ”såg det inte komma”.

Vilka veritabla oduglingar!

Och polisen sliter och en redan hårt belastad sjukvård tvingas jobba ännu mer när skadade narkotikabrottslingar körs i ilfart till akuten med skottskador. Svenska läkare borde vara experter på att sy ihop skador från knivar och projektiler vid det här laget…

Under maj till juli räknade polisen ihop 102 skjutningar i Sverige. Fler än en per dag. Bara så här långt i augusti gör de kriminella gängen vad de kan för att upprätthålla den höga statistiken.

Och vad gör Morgan Johansson?

Ja, han sitter väl och twittrar i vanlig ordning och hittar på fejkade historier om sossarnas förmenta bravader. När han egentligen borde försöka samla en majoritet bakom strängare lagar och högre straff. Men det struntar han i. Han låter vänsterblocket styra med hjälp av Centern.

Annons

Vilken samling ärkenollor vi har i ledningen för Sverige! Vi måste – MÅSTE – se till att bli av med dem senaste 2022!

Christopher Jarnvall

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!