Socialdemokraternas hyckleri och Löfvens åsiktsbedrägeri

Socialdemokraternas hyckleri och Löfvens åsiktsbedrägeri

Inför en stundande störtvåg av afghaner som hellre flyr till EU än försvarar sitt land mot talibanerna, dömer Stefan Löfven ut Sveriges migrationspolitik 2015. Och Ylva Johansson, den välbetalda socialistiska migrationskommissionären i Bryssel, hänger på i något som kan liknas vid signalpolitik. Men hur effektivt är det?

Annons

Vem var statsminister 2015, när Sverige tog emot 163.000 migranter? Och 2016 när antalet var nästan lika stort? Och 2017 när nivån fortfarande låg på en bra bit över 100.000… Och vem är fortfarande statsminister med en årlig invandringsnivå i Sverige på över 100.000? Och med närmare en miljon fler invånare i Sverige – av vilka de flesta inte jobbar?

Stefan Löfven!

Vilka höll bombastiska tal 2015 och pratade om att ”mitt Europa bygger inga murar”? Vilka beskyllde Sverigedemokraterna och alla andra som ens vågade andas kritik mot migrationsvågen 2015 för att vara rasister, främlingsfientliga och ha fel värdegrund?

Stefan Löfven och hans socialdemokrater!

Vilka duperades av och jamsade med i dåtidens pajaskonster utförda av diverse artister som jämförde kostnader för en migrationsinfarkt med Netflix, pizza och Coca Cola? Eller babblade på om att det var ”myter” att det kom in terrorister med alla hundratusentals migranter?

Stefan Löfven och hans socialdemokrater!

Vem var det som for Europa runt och försökte få andra EU-länder att” ta ansvar”, att följa Sveriges exempel på kaotiskt migrantmottagande, som försökte att locka grannländerna i samma fördärv som vi själva hade hamnat i?

Annons

Det var Stefan Löfven!

De flesta andra var kloka nog att ignorera Löfven. Det enda bestående intryck denne amatörmässig politiker lämnade i Europa var väl att Sveriges internationella anseende hade tagit stor skada och vårt styre framstod som en skara hopplöst naiva amatörer.

Men nu skiftar fackpampen Stefan Löfven snabbt position. Han har förstås insett att hans politik 2015 – pådriven av Socialdemokraternas koalitionspartner, det lilla extremistiska Miljöpartiet – var rena fördärvet.

Det svenska samhället fick sin slutliga nådastöt och föll ihop efter 2015. Och politiken sedan dess har präglats av en stressad poliskår som håller påa tt förlora våldsmonopolet samt en närmast hysterisk jakt på skattepengar för att betala ett gigantiskt migrationsexperiment som har pågått i decennier och slutligen konkursade i migrationshaveriet 2015.

Nu står vi inför samma hot som då. Till och med Stefan Löfven inser vad klockan är slagen. Snabbt byter han åsikt som andra byter skjorta och låtsas som om han vore en ansvarstagande statsminister – något annat än den makthungrige vänsterpolitiker och naive nolla han i själva verket är.

Vad ni än gör 2022: Rösta bort Löfven och alla andra samhällsfarliga amatörer en gång för alla! För den där gamle fackpampen och hans regeringskompisar lär inte ha nog skam i kroppen att avgå frivilligt. Det såg vi i somras!

Christopher Jarnvall

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!