Sparka ut vänstern ur kyrkan 19 september!

Sparka ut vänstern ur kyrkan 19 september!

Söndagen den 19 september i år är det kyrkoval – det blir ett ödesval och vi måste en gång för alla sparka ut vänstern ur vår svenska kyrka. Det är exakt fyra veckor dit idag – stanna kvar i Svenska kyrkan – eller kom tillbaka in! Och gå och rösta!

Annons

Ingenting blir bättre av att man sticker, flyr och lämnar territoriet. Den lärdomen kommer afghanerna att få ta till sig nu, när de har lagt ned vapnen och flyr åt alla håll för ett gäng beslutsamma medeltidskrigare med AK-47:or. De goda borde ha stannat kvar och kämpat!

Detsamma gäller Svenska kyrkan – och egentligen alla våra gamla viktiga institutioner, som vi likgiltigt och utan kamp bara har lämnat över till en beslutsam vänster under 50 års tid. Vänsterns ”långa marsch genom institutionerna”, som den brukar kallas med en blinkning till kommunistledaren Mao.

Men det hjälper inte att man flyttar. Sverige blir inte bättre av att man sätter sig i Spanien eller Thailand och gnäller över hur sossarna och övriga vänstern föröder vårt land. Kom istället hem och hjälp till att ta tillbaka Sverige!

Och Svenska kyrkan är inte vilken förening som helst. Det är ett månghundraårigt samfund som bildar ett kulturellt fundamentet för vårt svenska samhälle. En institution – många gånger nära förknippad med oss själva våra anfäder. Numera en förmögen kommunikationsplattform som vi bara gav bort till en beslutsam vänster – som förskingrar arvet.

Berätta inte hur stolta och nöjda ni är över att ni ”gick ut kyrkan för länge sedan”, ”inte ville betala för skräpet” eller vad man ni nu korttänkt häver ur er i euforin över att slippa betala några tusen i kyrkoskatt! Gå in i kyrkan igen! Och gå och rösta den 19 september! Det imponerar!

Visst kan man förstå alla som inte vill betala till den där olyckan Antje Jackeléns lön eller bidra till alla vänstervridna och – nära nog – islamistiska statements och projekt som Svenska kyrkan numera sysslar med. Man undrar om den ens är kristen, numera… Men tänk längre och tänk strategiskt!

Strategiskt tänk och ihärdigt, envist arbete präglade vänstern från 1960-talet – därför tog de över kyrkan och mycket, mycket annat i vårt samhälle. Och därför kommer nu nästa generations vänsteraktivister att fortsätta att infiltrera såväl kyrkan som andra svenska institutioner. Och de blir kvar. Och vi andra betalar.

Annons

Men det är faktiskt enkelt att sparka ut vänstern: Gå och rösta söndagen den 19 september!

Någon har räknat ut, att om bara en tredjedel av dem som normalt röstar på Moderaterna eller Sverigedemokraterna skulle gå till valurnan om fyra veckor, då skulle högern vinna en stor seger och bryta vänsterns grepp! Det behövs alltså inte mycket för att dominera ett valdeltagande som normalt ligger mellan 15 och 20 procent.

Vi tar det en gång till: Gå och rösta – ta tillbaka Svenska kyrkan söndagen den 19 september!

Christopher Jarnvall

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!