När det ”goda” hatet härjar fritt…

När det ”goda” hatet härjar fritt…

Allt oftare stöter man på de ”goda” hatarna. De som är så uppfyllda av sin godhet och egen förträfflighet, att de inte märker vilken dynga de sprider över andra människor och hur de omöjliggör en sansad debatt med sin hysteri.

Annons

Nu stundar kyrkovalet om en månad. Möjligen är den kristna vänstern den värsta sorten. Småtokig, rätt fanatisk, fullkomligt irresonabel och dessutom i den fasta tron att Gud är på deras sida.

De tycker förmodligen helt enkelt att alla som vågar ifrågasätta Svenska Kyrkans utveckling mot ett vänsternäste borde brinna i helvetet…

Ibland kan det dock vara roande att röra om litet i getingboet. Men ofta blir man ändå mest beklämd över deras präktiga självgodhet och intolerans när de med hatiska invektiv slungar ut ett ampert anatema över den som tar sig ton.

Det är det gänget som utgör hang-arounds till Svenska Kyrkans ledning. De sprider sig ute i bygderna. De är många och de tänker ofta inte särskilt klart. Men de ”känner” mycket och har en massa åsikter. Och framför allt hatar de med fanatisk glöd sina motståndare.

Nåde den som framför avvikande åsikter. Nåde den som inte tycker samma sak. Nåde den som inte sväljer deras dravel. Att vilja slänga ut vänstern ur Kyrkan är ungefär som att svära framför altaret. ”Känner” dessa vänstermänniskor.

Det framstår därför som alltmer angeläget att slänga ut dem. Att ta tillbaka Kyrkan från denna tokvänster som håller på att förvandla en kristen kyrka till någon form av otydlig plattform där man inte längre vet om ärkebiskopen är marxist eller muslim. Kristen verkar hon i alla fall inte vara.

Det ”goda” hatet härjar fritt och skriker ut hysteriska varningar för dem som vill rensa Kyrkan från hela 68-rörelsen och dess arvtagare. De försöker skrämma till tystnad. Men vi kommer att vinna över dem om vi beslutar oss för det.

Annons

Detta är ett ödesval. Upp från sofflocket och gå och rösta! Det behövs inte många röster ute i församlingarna för att få bort denna tokvänster som fullständigt håller på att föröda Svenska Kyrkan!

Vi behöver stödja de goda krafter som ändå finns ute i församlingarna. Vi behöver ta tillbaka Fädernas kyrka och slänga ut marxisterna och deras supportrar. De får skaffa sig en annan lekstuga. Vårt kulturarv är alltför viktigt för att slarvas bort!

Christopher Jarnvall

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!