Annie Lööf får svar på tal

Annie Lööf får svar på tal

Centerpartiets ledare Annie Lööf brukar numera lägga ut litet sprudlande och spexiga meddelanden till läsarna på sociala media. Hon berättar om vardagen och diverse trivialiteter och hoppas på det sättet få fler följare och gillare.

Annons

Nyligen skrev hon så här:

”Jag blir verkligen glad av att träna! Okej, trött i musklerna, svettig och flåsig också. Men så glad! Har precis avslutat dagens pass. Sedan nyårsdagen har jag kört tre ordentliga pass – varje – vecka och utomhuspromenader varje dag på minst 30 minuter. Har krävt coachning, kreativitet och planering – men så stolt! Jag kör mycket styrketräning men också konditionsintervaller.”

Hon avslutar med att fråga sina läsare: ”Vad tränar du helst?”

En följare som heter Chante Hovsepian har då svarat:

”Bästa träningen Annie är när man springer för livet från de afghaner som vill råna en på urverk, plånbok och mobil. Testa själv en kväll det var ju trots allt du som släppte in dom… Ca 800 kcal/tim för dom j-vlarna är snabba.”

NB Nyhetsbyrån har sökt Annie Lööf för att få hennes syn på Hovsepians kommentar, men vi har inte lyckats nå Centerledaren.

Christopher Jarnvall

Annons
Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!