Den lögnaktiga vänstern och islamisterna

Den lögnaktiga vänstern och islamisterna

Nu kommer de kvinnliga IS-terroristerna tillbaka till Sverige. Med sina barn. Tre stycken islamistiska terror-mammor är i antågande – snart i en lägenhet granne med dig. De har tillsammans åtta ungar. Snart på ett dagis nära dina barn! Men visst lovade väl vänsterregeringen att vi inte skulle ta hit dem?!

Annons

Vänsteraktivisten och artisten Malena Ernman var ute och viftade med Dagens Nyheter 2015 och hävdade att det var en myt att det kom terrorister till Europa med migrantströmmen för sex år sedan. Var det en myt? Nej – det kom terrorister.

Vänstern ljög – då också!

Sedan gapade vänsteraktivisterna om att det var ”livsfarligt” att återvända till Afghanistan – och på så sätt lyckades man behålla tiotusentals helt ovidkommande afghaner i Sverige för all framtid. Men det var inte mer livsfarligt i Afghanistan än att dessa ”flyktingar” kunde fara hem på semester så snart de hade fått uppehållstillstånd.

Vänstern ljög – igen!

Istället för att ta de afghanska tolkarna till Sverige har Försvarsmakten flugit hit över tusen helt obsoleta afghaner – minst hälften har inte i Sverige att göra och några är brottslingar, som vi tidigare hade skickat ut. Och allt för att vänsteraktivisterna på UD – ”the dirty dozen” – ställde till kaos i evakueringen och ljög för oss. I vanlig ordning.

Nu kommer de kvinnliga IS-terroristerna tillbaka till Sverige. Med sin avkomma. De försöker visserligen dupera (och lyckas nog också) mainstreammedia och hävda att de ”ångrar sig”. Men de skall ändå bygga upp sitt minikalifat i Sverige och uppfostra ungarna enligt islam. Och vi tar emot dem – trots vad vänsterregeringen lovade.

Vänstern ljög igen!

Annons

Vi kan inte döma terroristerna – för Sverige var senfärdigt med att ändra lagstiftningen. Och retroaktivt kan man inte lagföra folk. Så terroristerna släpps bara av planet – men backas såklart upp av det svenska socialförsäkringssystemet. Dina skattepengar.

Vi borde ha låtit kurderna och syrierna ta hand om terrorist-familjerna från IS. Då hade vi sluppit dem i Sverige. Och vi borde ha lärt oss vid det här laget – att vänstern är lögnaktig och struntar i om man spelar hazard med vår säkerhet och våra liv!

Christopher Jarnvall

Bild: Skärmdump AB

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!