Sverige: IS-terrorister frisläppta – med drömmar om svenskt kalifat

Sverige: IS-terrorister frisläppta – med drömmar om svenskt kalifat

Trots misstankar om terror, folkmord och brott mot mänskligheten: Svenska rättssystemet släppte efter bara några timmar de kvinnliga IS-terrorister som landade i veckan. Är någon förvånad…?

Annons

Detta var skälet till att kurderna först var tveksamma till att sända dem till Sverige: Här kommer de aldrig att bli dömda. NB Nyhetsbyrån skrev om detta förra året.

Vi har ingen lagstiftning som gäller retroaktivt. Hade de skickats till vårt grannland Norge, hade de fängslats direkt. Norge har haft lagar på plats sedan 2013. Men i Sverige har man dragit benen efter sig.

De här terroristerna är alltså fortfarande misstänkta och farliga för dem som inte sympatiserar med deras drömmar om ett kalifat. Misstankarna kvarstår tydligen – men nu kan de kila iväg och sköta sitt. Med svenska skattepengar på fickan.

Annat var det när jägaren och företagaren Karl Hedin misstänktes för att ha tänkt jaga varg – han var tydligen en fara för allmänheten och fick sitta bakom galler i en månad.

Grattis alla som snart möter någon av IS-terroristerna på snabbköpet när de handlar för dina skattepengar! Eller kanske ses ni på dagis när det är dags att lämna terroristernas barn?

Snart har vi dem säkert också som sommarpratare eller gäster i någon TV-soffa där de kan få berätta om sina erfarenheter som folkmördare… Carina Bergfeldt på SVT har säkert redan frågat dem.

Ursäkta vår svarta humor.

Annons

Detta är inte bara grovt stötande – i klass med att ge våldtäktsmän uppåt en miljon i skadestånd. För alla med en känsla för vad som är rätt och riktigt, framstår Sverige som ett dåligt skämt!!!

Christopher Jarnvall

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!