SSU – en riktig skitförening full av maskerade troll!

SSU – en riktig skitförening full av maskerade troll!

Ja, ni läste rätt: SSU är en skitförening! Vi brukar inte använde sådant ordval här, men vi hittar faktiskt inget bättre. Ett politiskt ungdomsförbund som ägnar sig åt att skapa fejkkonton på programledarna på Riks och flera andra högerprofiler inom media förtjänar inte bättre. När de sprider rasism och hat är måttet rågat!!!

Annons

Emmie Mikaelsson, en av Riks programledare, kallas ”husblatte” av SSU-trollen och andra journalister trakasseras på flera olika sätt. Ett lågt, desperat och helt vedervärdigt försök från de unga socialdemokraterna sida att försöka misskreditera politiska motståndare.

De gör det dessutom så förslaget, att amatörhistorikern och proffscharlatanen Henrik Arnstad låter sig luras av ett fejkkonto, som skapats i Rebecka Fallenkvists (även hon på Riks) namn. Antingen är Arnstad dålig på källkritik eller också var han medveten om fejken och spelade med i SSU:s fula nätkrig.

En annan som har utsatts för SSU:arnas fejkande är den kända grävande journalisten Rebecca Uvell, som också intervjuas om detta på Riks.

Det är bara att konstatera, att vänstern – och dess ledande stormtrupper i SSU – gör i stort sett vad som helst för att klamra sig fast vid makten och förtränga sanningen. Det är inte första gången de trollar med konton. Vi såg dessutom nyligen hur de försökte sabotera journalisten Joakim Lamottes reportage från Lund – men där demaskerades Lunds SSU-ledare!

Vi kommer att se mer av vänsterns fulspel och fler socialistnyllen kmmer att avmaskeras när vi avslöjar dem framöver. För vartenda vänstertroll skall fram i ljuset – och fejken skall spricka i ljuset!

Christopher Jarnvall

Lyssna till samtalet:

Annons

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!