Med hederlighet kommer man långt – SVT!

Med hederlighet kommer man långt – SVT!

SVT och vänstern och andra klimathysteriker ältar just nu Elsa Widding, att hon skulle ha fel, att hon inte ställer upp i SVT och så vidare. Men det är väl självklart att man inte ställer upp i SVT eller andra media som klipper och klistrar litet hur som helst och redigerar om det man säger?!

Annons

När Samtal med Samhället (Riks) ringde Elsa Widding och bad om ett samtal, hade vi inga problem att få med henne till fåtöljen. Hon förstod att hon skulle få tala till punkt och att det hon sade inte skulle redigeras sönder utan sändas i ograverad form. Det är skillnad på olika media.

Ett tips till SVT: Med intellektuell hederlighet kommer man långt!

SVT borde – med alla de miljarder skattekronor som den statliga medieinstitutionen lyfter varje år – kunna göra något bättre av sin miljörapportering än partsinlägg för att hjälpa Miljöpartiet att klamra sig kvar i riksdagen!

Testa det, SVT!

Christopher Jarnvall

Lyssna till samtalet:

Annons
Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!