Rösta bort vänstern ur kyrkan imorgon!

Rösta bort vänstern ur kyrkan imorgon!

Imorgon – söndag den 19 september – är det kyrkoval. Det blir ett ödesval och vi måste en gång för alla sparka ut vänstern ur Svenska kyrkan. Du som är medlem: Gå och rösta tillbaka den traditionella kristna svenska kyrkan!

Annons
Någon har räknat ut, att om bara en tredjedel av dem som normalt röstar på Moderaterna eller Sverigedemokraterna skulle gå till valurnan imorgon, då skulle högern vinna en stor seger och bryta vänsterns grepp! Det behövs alltså inte mycket för att dominera ett valdeltagande som normalt ligger mellan 15 och 20 procent.

Vänstern är naturligtvis stressad. När Socialdemokraterna tog över Svenska kyrkan gjorde man den socialdemokratisk. Men de konservativa partierna har inte för avsikt att sätta sin politik på kyrkan. Man vill ha tillbaka den gamla, traditionella kristna svenska kyrkan. Inte en ”moderat” kyrka eller en ”sverigedemokratisk” – även om vänstern gärna hotar med detta.

Ingenting blir bättre av att man sticker, flyr och lämnar territoriet. Det gäller Sverige. Det gäller Svenska kyrkan – och egentligen alla våra gamla viktiga institutioner, som vi likgiltigt och utan kamp bara har lämnat över till en beslutsam vänster under 50 års tid. Vänsterns ”långa marsch genom institutionerna”, som den brukar kallas med en blinkning till kommunistledaren Mao.

Det hjälper inte att man flyttar. Sverige blir inte bättre av att man sätter sig i Spanien eller Thailand och gnäller över hur sossarna och övriga vänstern föröder vårt land. Kom istället hem och hjälp till att ta tillbaka Sverige!

Svenska kyrkan är inte vilken förening som helst. Det är ett månghundraårigt samfund som bildar ett kulturellt fundamentet för vårt svenska samhälle. En institution – många gånger nära förknippad med oss själva och våra anfäder. Numera en förmögen kommunikationsplattform som vi bara gav bort till en beslutsam vänster – som förskingrar arvet.

Visst kan man förstå alla som inte vill betala till den där olyckan Antje Jackeléns lön eller bidra till alla vänstervridna och – nära nog – islamistiska projekt som Svenska kyrkan numera sysslar med. Man undrar om den fortfarande ens är kristen – nyligen skrev vi om en vänsterpräst som vill att kyrkor blir moskéer

Man kan bli vansinnig för mindre. Men stanna kvar i kyrkan, tänk längre och tänk strategiskt!

Strategiskt tänk och ihärdigt, envist arbete präglade vänstern från 1960-talet – därför tog de över kyrkan och mycket, mycket annat i vårt samhälle. Och därför kommer nu nästa generations vänsteraktivister att fortsätta att infiltrera såväl kyrkan som andra svenska institutioner. Och de blir kvar. Och vi andra betalar.

Men det är faktiskt enkelt att sparka ut vänstern: Gå och rösta imorgon – söndagen den 19 september!

Annons

Christopher Jarnvall

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!