Hopplöse Bolund – ett intellektuellt haveri

Hopplöse Bolund – ett intellektuellt haveri

Det var bra att SD-ledaren Jimmie Åkesson tryckte till MP:s Per Bolund i partiledardebatten. Det är fördummande och kränkande med alla vänsterns slentrianmässiga invektiv som ersätter deras bristfälliga argumentation.

Annons

Per Bolund är ett riktigt intellektuellt haveri, en hopplös nolla som kämpar för sin politiska överlevnad och tror att han kan dupera svenska väljare med sina floskler. Och inte lyckas han svara, när han får mothugg. Illa!

Att fortfarande – hösten 2021 – tjata på om ”bruna” politiker känns mest skrattretande. Samtidigt är det missvisande och skadligt för det offentliga samtalet. Den otrevliga ton och polarisering vi ser idag står vänsterfolket för. Bolund är en av dem.

Om Miljöpartiet på allvar ville göra upp med nazister och fascister, hade de tagit i med hårdhandskarna mot sin egen minister Mehmet Kaplan en gång i tiden. Där har vi, veterligen, den ende aktuelle politiker i svensk politik som umgicks – och sannolikt ännu umgås – med fascister.

Vi gissar att det finns fler obskyra figurer av Kaplans kaliber i MP-ledet. Så Per Bolund kan ta sin flakcykel och trampa iväg någon annanstans. I svensk seriös politik är han bara en desperat, patetisk nolla. Det framgick åter i gårdagens Agenda.

Christopher Jarnvall

 

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!